Nu börjar hösten

Nu drar scouterna igång igen.

Första datumet

Onsdag 28 augusti 19-21 börjar terminen för de som går i 7:an eller senare. Första kvällen kommer mest handla om att planera hösten.

Måndag 2 september 18:30-20 börjar terminen för de som går i 2:an-6:an. Första kvällen kommer mest handla om att leka och lära känna de nya som börjar i höst.

Andra viktiga datum

Redan nu vill vi passa på att göra lite reklam för ett par helgarrangemang som vi hoppas det finns intresse för:

Skogsmys 13-15 september i Jakobsberg. Detta är en ”myshelg” för tonåringar från fredag kväll till söndag.

HHiSS lördagen 14 september i centrala Stockholm. HHiSS är en spårning för äldre tonåringar och hålls i centrala Stockholm. Det finns även möjlighet till att tälta på Djurgården efteråt.

Kämpaleken lördag 21 september i Uppsala. Läs mer på Hajk och Kämpalek 2019.

Nackafejden söndag 13 oktober vid Flatenbadet. Detta är en tävling, inte helt olika Kämpaleken, mellan olika scoutkårer i Nacka. Det är spårar-, upptäckare- och äventyrarscouter som tävlar och det är utmanarscouter som ansvarar för kontrollerna.

Mer information om de olika arrangemangen kommer inom kort men ni kan redan nu anmäla intresse på https://forms.gle/fozRWeKArYvP7bEW8.

Vi ses.

Mvh. ledarna

PS. I höst kommer Anna, Anders, Ellen, Linnea, Matilda, Mikael och Wimmo vara ledare på måndagarna. Anna och Mikael tar hand om tonåringarna på onsdagarna.