Föräldrarmöte 12 sept 18:30

Måndagen den 12 september kl. 18:30 vill vi scoutledare träffa er föräldrar.

I första hand så kommer mötet handla om tre saker:

  • HAJKEN I HÖST. För att få ett högt deltagande på hajken i höst så har vi valt ut två tänkbara helger i oktober och vi vill veta om ett passar bättre än det andra. Ni kan redan nu rösta på https://goo.gl/forms/yD3uz5wUixUwixMd2.
  • JÄTTELÄGRET 2017. Nästa år kommer det anordnas ett jättestort läger i närheten av Kristianstad. Alla Sveriges scouter bjuds in och upp emot 20 000 scouter beräknas komma. Vi ledare tror att detta kommer bli en fantastisk upplevelse och lägret är hela åtta dagar långt (man kan dock välja att bara vara med på sista halvan). Att vi vill ta upp detta redan nu är för att deltagaravgiften är i storleksordningen 3500-4000 kr, betydligt högre än läger vi åkt på tidigare. Vi vill därför redan nu ta upp diskussionen om hur detta kan finansieras.
  • TRÄFFA LEDARNA. Mötet kommer bli ett jättebra tillfälle för ledare och föräldrar att ses i en lite mindre stressig miljö än början och slutet av scoutkvällarna

Vad gör scouterna när de vuxna pratar? Eftersom detta är på en måndag så kommer de yngre scouterna ha program som vanligt samtidigt som det är föräldramöte. Tonåringarna i Kaessler har dock, som vanligt, inget program denna måndag (såvida de inte vill vara med på mötet för att höra vad som sägs om hajk och läger).

Mvh. ledarna