Sommarläger

Följ med till Millianoctum – Sagornas stad!

Millianoctum är staden bakom sagorna, den förtrollade plats dit alla världens sagofigurer beger sig då de inte spelar i en saga som berättas någonstans. Sedan urminnes tider har det staden och dess invånare levt i ro och frid men nu blåser oroliga vindar. Någonting är på väg att hända, men vad? Stadens befolkning anar oråd och det ryktas om att någon har för avsikt att ta över staden. Med kontroll över Millianoctum och sagoporten skulle denne någon få makten över alla sagor, ändra dem som han eller hon vill, och värst av allt, förhindra dem från att berättas helt och hållet!

Millianoctum kallar nu scouterna till sin hjälp – för att rädda staden från detta okända hot och säkra framtidens sagoberättande!

Under några dagar får du möjlighet att möta äventyret och leva lägerliv. Dessa dagar får du möjlighet att laga mat över öppen eld, skaffa nya vänner, spåra, bada och mycket, mycket mer!

Tid: 24-29 juni 2014 (26-29 juni för spårare)

Plats: Brittmässudden, Sparreholm

Kostnad: 1050 kr för hela lägret. 750 kr för spårare. I priset ingår resa, mat, logi, projekt och lägermärke.

Sista anmälningsdag: 7 april. Anmälningsblankett för Millianoctum.

Insamling: I Equmeniascouts arbete ingår ett missionsarbete för att hjälpa andra. Under lägret kommer kommer scouterna kunna skänka pengar till ett sådant projekt. Detta är förstås frivilligt.