Sommarbrev

Eskilstuna den 10 september

Lördagen den 10 september är det dags för en heldag på Eskilstuna Zoo tillsammans med hundratals andra scouter från stockholmsområdet. Vi vet ännu inte så mycket om kostnader och program men eftersom sista anmälningsdag är i slutet av augusti så vill vi redan nu berätta om detta så att det inte kommer som en överraskning när höstterminen drar igång.

Skjortor och tröjor

Som det varit hittils så har spårarscouterna (scouter under 10 år) burit halsduk medan de äldre burit både halsduk och skjorta. För att förbättra gruppkänslan så har vi tänkt att även spårarscouterna ska ha en tröja, men vi börjar enkelt och väljer t-tröja istället för skjorta. Tröjor och skjortor köps till självkostnadspris från kåren i början av höstterminen.

Kontaktuppgifter och modell-release

I början av den här terminen delade vi ut blanketter för att få kontaktuppgifter för alla scouter och för att få veta hur vi får, eller inte får, använder bilder som tas på scouterna under våra aktiviteter. Tyvärr var det inte många som fyllde i dessa blanketter och vi ledare var dåliga på att påminna om detta men vi ska försöka göra en uppryckning i början av höstterminen. De som vet med sig att de inte lämnat fullständiga kontaktuppgifter, eller behöver komplettera med något, kan skicka ett brev till info@nackasmu.se och med svar på frågorna i anmälningsformuläret.

Den blomstertid nu kommer…

Slutligen vill vi önska er alla en skön sommar, och när sommaren väl är slut så fortsätter skojigheterna i och med början på nästa scouttermin! Vi ses i höst.

/Ledarna

PS. Medlemsavgiften för nästa ”läsår” som vanligt är 300 kr/år/barn. Eftersom vi tillämpar skolårskalender så kommer inbetalningskort att skickas ut i början av höstterminen.