Nu fortsätter vi

Kasta ner muggar med boll Den 25 januari drar scouterminen igång för de yngre, de som ännu inte börjat i sjuan. Som vanligt är det 18:30-20:00 i Björknäskyrkan som gäller.

Som vanligt hitter ni vårens program på http://www.nackasmu.se/kalender men nytt för i år är att vi också har programmet som evenemang på Facebook.

Snön yrNågot vi vill göra lite extra reklam för så här i början av terminen? Jo, ett par saker:

  • Vi hoppas att det finns gott och snö den 1 februari. I så fall kommer vi åka pulka i Fregattbacken. Om snön lyser med sin frånvaro är reservplanen att åka skridskor i Björknäs (hör av er till oss ledare om ni inte har möjlighet att fixa fram skridskor tills den 1 februari).
  • Vandrar på skogsvägEn lördag i mitten av april kommer vi vara ute i skogen en halvdag. Om det blir en förmiddag, eftermiddag eller kväll kommer bestämmas i samråd mellan ledare och föräldrar.
  • I slutet av maj är det kombinerad hajk och familjedag, likt den vi hade i höstas. Scouterna har hajk från lördag morgon till söndag förmiddag och föräldrar/syskon/kompisar är välkomna på söndagen från lunch och fram på eftermidagen.
  • Första veckan av augusti är det läger på Gotland.

Vi ses.