Hösten för tonåringarna

Programmet

Efter överlevnadshajkhttp://www.nackasmu.se/kalender hittar ni höstprogrammet. Utgå från att datumen för onsdagsträffarna stämmer men övriga datum kan komma att ändras närmaste tiden.

Angående tonåringarnas egen hajk: Vi kan ha den antingen 13-14 sept eller 20-21 sept. Vilken helg passar bäst? (Den tonårshajken ska inte förväxlas med Kämpalek-hajken som eventuellt även tonåringarna kan vara med på.)

Dubbelt så många scouter

Vår tonårsgrupp kommer att bli nästan dubbelt så stor i höst eftersom många börjat 7:an och därmed blir äventyrare. Som en extra bonus som gör en större grupp också att vi kan göra mer avancerade aktiviteter.

Tider och sånt

Kaessler på caféVi träffas varannan onsdag kl. 19-21 med start redan nästa vecka. Det händer också att vi träffas lite mer udda tider såsom lördagsförmiddag eller fredagskväll, allt beroende på vad vi ska göra. Kolla in kalendern för att ha kolla på datum och tider.

Vi har sedan tidigare en Facebook-grupp för att hålla kontakten mellan träffarna och för att informera om schemaändringar. De som inte är medlemmar på Facebook får information per SMS istället, men vi ledare tycker det är smidigast om så många som möjligt använder Facebook.

Avgifter

Medlemsavgiften är 400 kr/skolår.

Extra kostnader vid sidan av medlemsavgiften:

  • scoutskjorta (om man växt ur sin gamla)
  • rosa snickarbyxor (om man så önskar)
  • hajkavgift (för de som deltar)
  • biljett till äventyrsbanan (för de som deltar)
  • buss- och tunnelbanebiljett under stadsspårning (för de som deltar)