Familjedag istället för hajk

Hoppas ni har det bra trots rådande coronasituation.

Vi har ändrat lite i programmet och kommer att ha en familjedag i Velamsund den 16 maj istället för en vårhajk då flera av scouterna samt oss ledare skulle tycka det var roligt att göra något tillsammans med alla.

Vi samlas vid Kilhs gårds busshållplats kl. 9 för gemensam promenad ner till Velamsund. Dagen avslutas klockan 16 nere vid parkeringen nere vid Velamsund.

Angående parkeringsplatser så finns det två stycken parkeringsplatser nere vid själva Velamsund. Man kan även parkera precis vid Kilhs gårds busshållplats men där är det ganska trångt.

Det kommer att vara flera olika aktiviteter under dagen med alla scouter plus er föräldrar, precis som en familjedag. Bland annat pyssel, olika lekar och massor av annat mys pys. Vi kommer även att grilla vid någon av grillplatserna nere vid Insjön. Maten står vi för men det är bra att vi får reda på om någon i familjen är allergisk mot någon typ av mat.

I dessa tider vill vi uppmuntra till att cykla, gå eller åka bil dit då kollektivtrafiken inte ska bli mer belastad än vad den redan är. Det är en väldigt trevlig sträcka att sedan gå från busshållplatsen till grillplatserna nere vid Velamsund som också är ett naturreservat.

Om det är några frågor är det bara att höra av oss till någon av oss ledare.

Mer information kommer snart angående anmälan.