Ledare

Här finner du korta presentationer av oss ledare. Använd gärna vårat smidiga e-postformulär om du vill fråga något.

Anders Steen, 070-629 61 67.

Anna Steen och EntillAnna Steen, 0706-21 22 24.

Jag har aldrig riktigt själv valt att bli scout utan är mer eller mindre infödd i att vara det. Det började att både mamma och pappa var ledare i nacka smu, men nu på senare tid är det ändå fortfarande jag och min far Anders som håller på. Jag tycker det är grymt roligt att få träffa alla härliga människor och göra allt det vi gör på scouterna. Dessa scoutkvällar får en att få energi. Annars när det inte är scouter så jobbar jag som frisör i Farsta, är mycket med familj, pojkvän och vänner. En annan viktig detalj för mig och veta vem jag är, är färgen rosa.

Mikael Svensson, 070-00 294 33.

Det som är så roligt med scouting är att det är en gemenskap där det är viktigare att deltaga än att vinna. Jag var scout som barn men har nu återvänt till gemenskapen efter ett “mindre” avbrott på ungefär 15 år. Scouting är dock bara en del av mitt liv och på dagarna så arbetar jag som hemsideprogrammerare. Vid sidan av datorer och scouting så gillar jag även fotografering och matlagning.

Ylva Nordmark, 0736-16 35 40.

Att vara Scoutledare har varit en del av mitt liv sedan 2001 och jag trivs minst lika bra nu, om inte bättre, än jag gjorde då jag började. Scouterna är en plats för alla att känna sig välkomna. När jag inte underhåller mitt barnasinne med scouterna så jobbar jag på Gröna Lund och hemma sysselsätter jag mig med spel, böcker, musik och mycket mycket mer.

Magda Hamlin, 076-806 75 79

Jag kommer från Hudiksvall och har växt upp med SMU där, så Nacka SMU var för mig ett naturligt steg när jag flyttade till Stockholm, och det är jag jätteglad för. Att få vara del av en patrull och en kår med så mycket härliga människor gör mig glad. När jag inte är i Björknäskyrkan så pluggar jag till civilingenjör och gymnasielärare i matte och kemi på KTH. Annars tycker jag mycket om att pyssla och dansa folkdans (men inte samtidigt).

Sofia Andrews, 070-948 11 27

Jag har varit scout i hela mitt liv; först i svenska scoutförbundet, 1997 började jag i Nacka SMU och där har jag stannat! 2010-2012 tog jag ett avbrott från scouting då jag tillfälligt flyttade till Island. Men nu är jag tillbaka och kommer framförallt vara ledare för tonårsscouterna. Jag jobbar som sjuksköterska, på fritiden dansar jag orientalisk dans (just nu indisk bollywood!), läser massa böcker, stickar och myser med min make,vår katt eller med mina syskonbarn!

Skriv ut artikel.